Beste leden van de Woensdagmiddag Bridge, Helaas kunnen we de komende 3 weken niet bridgen, omdat de Hofnar gaat sluiten. Zie bericht hieronder.
Dus 17 en 24 november geen bridge. Ook de jaarvergadering/ sinterklaasmiddag  van 1 december gaat niet door. Zo gauw we weer mogen bridgen hoort U van ons. Vriedenlijke groet
  Ria Kruisselberink,namens het bestuur.

Tijdens de persconferentie van 12 November is helaas duidelijk geworden dat er nieuwe, aangescherpte maatregelen nodig zijn om het aantal coronabesmettingen terug te dringen.

Naast deze nieuwe maatregelen, waaronder het moeten sluiten van de horeca om 20.00 uur, werd ook een beroep gedaan op onze verantwoordelijkheden: Het vermijden van niet-essentiële contacten gedurende de komende 3 weken. Na overleg met de gemeente Aalten, over hoe hieraan invulling te geven hebben wij besloten de Hofnar in het geheel de komende 3 weken te sluiten, voor iedereen.

Concreet betekend dit voor jullie dat de volgende dagen niet door kunnen gaan, 17 november, 24 november en de jaarvergadering plus sinterklaasdrive van 1 december Ik heb deze reeds uit onze agenda verwijderd. We hebben begrepen dat er op 3 december een nieuwe persconferentie zal zijn, naar aanleiding daarvan nemen wij uiteraard t.z.t. contact op.

Met vriendelijke groet,

Nauka Wensink-Topma

cid:image002.png@01D6BAA9.E98E1310